Servicii

servicii

Servicii stomatologice Bucuresti

Clinica Dentara Militari va ofera servicii stomatologice profesionale cum ar fi: Chirurgie, Estetica, Endodontie, Implantologie, Parodontologie, Ortodontie, Patologie orala, Protetica, Pedodontie, Profilaxie, Trateaza Paradontoza. Realizeaza implanturi dentare, aparate dentare, proteze si lucrari dentare, garantate de medicul stomatolog.

 

SERVICII CABINET STOMATOLOGIC BUCURESTI – Clinica Dentara Militari

  • Cosmetica dentara
  • Odontologie
  • Proteica
  • Endodontie
  • Ortodontie
  • Pedodontie
  • Parodontologie
  • Profilaxie dentara
  • Chirurgie si implantologie
Cosmetica si estetica dentara sunt discipline ale medicinii dentare dedicata artei si stiintei de a reda zambetul natural al unei persoane, imbunatatindu-i imaginea si respectul de sine, redandu-i starea de bine in ansamblu. Este ideala pentru pacientii ce-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Traim vremuri in care reusesc de cele mai multe ori cei energici, sanatosi si frumosi. Noile tehnologii fac ca refacerea zambetului perfect si natural sa fie accesibil majoritatii. Cu toate acestea, nu uitati ca imaginea genereaza succesul, iar o imagine frumoasa devine perfecta cu un zambet perfect

Servicii oferite

» Tratamente de albire
» Fatetari ceramice si de compozit
» Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi
» Metode moderne de cosmetica dentara
» Tatuaje si bijuterii dentare

Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor. O parte importanta a acestor tratamente este reprezentata de etapa finala a refacerii structurii si functionalitatii dintilor respectivi, prin folosirea unor materiale estetice si a unor tehnici de ultima generatie, toate acestea contribuind la obtinerea unui rezultat estetic satisfacator pentru pacient.

Servicii oferite

» Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare; tratamentul se efectueaza sub anestezie locala, fara dureri, folosindu-se materiale si tehnologie de ultima generatie.
» Obturatii fizionomice fotopolimerizabile
» Tratamentul hipersensibilitatii dentare
» Utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare, pentru conservarea vitalitatii dintelui
» Obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante

Tratamentele protetice sunt o categorie extrem de importanta a stomatologiei, intrucat presupun refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti care fie si-au pierdut capacitatea functionala, fie au fost pierduti complet de pe arcade in urma avansarii procesului carios.

Servicii oferite

» Lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara
»Proteze mobile sau mobilizabile
» Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale
» Fatetari ceramice sau compozite
» Lucrari pe implante
» Tratament de echilibrare ocluzala
» Incrustatii din materiale nobile sau ceramica

Endodontia reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare, tratarea canalului radicular. Practicile inovatoare din domeniul endodontiei reusesc astazi sa salveze un dinte care altfel ar fi trebuit extras.

Medici nostrii ortodonti au participat la numeroase cursuri si programe de pregatire post-universitara, fiind pregatiti sa va ofere un tratament ortodontic complet care sa va ofere atat zambetul perfect, dar acordand egala atentie si corectarii muscaturii dumneavoastra, sau eventualei patologii a articulatiilor temporomandibulare.

Deoarece rezultatele excelente necesită o planificare atentă, medicii nostrii ortodonti cred în vizualizarea rezultatului final înainte de începerea tratamentului. Înregistrările diagnostice minuțioase și precise, studiul detaliat al tuturor aspectelor cazurilor clinice, precum și elaborarea unui plan de tratament cuprinzător conduc la o durata de tratament mai scurta, la rezultate mai bune si la o stabilitate pe termen lung a rezultatului.

Etapele necesare tratamentului

» Consultatia primara va consta dintr-un examen clinic care va viza atat dintii cat si oasele maxilare, musculatura si articulatiile temporomandibulare, o serie de fotografii intra- si extra-orale, radiografii , precum si o discutie despre potentialele optiuni de tratament. Aceasta programare este extrem de importanta deoarece va evalua nevoia dumneavoastra de tratament ortodontic pentru a stabili momentul potrivit pentru a incepe un tratament ortodontic.
» Inregistrarile diagnostice constau in amprente ale arcadelor dentare si o inregistrare extrem de atenta a muscaturii dumneavoastra si a dinamicii maxilarelor. Aceste manopere ne sunt necesare pentru a monta modelele de gips ale arcadelor dumneavoastra dentare intr-un dispozitiv numit articulator, dispozitiv care poate sa fie programat sa functioneze identic cu articulatiile dumneavoastra temporomandibulare permitandu-ne sa studiem relatia functionala dintre dinti si articulatiile temporo-mandibulare. Acest montaj diagnostic permite diagnosticarea problemelor de ocluzie dentara si articulare. Tot in aceasta etapa se va identifica necesitatea realizarii unor examene radiologice mai complexe ale oaselor maxilare sau ale articulatiilor temporomandibulare: CBCT sau RMN.
» Prezentarea diagnosticului si stabilirea planului de tratament se va face intr-o sedinta separata. La aceasta programare va vom oferi un diagnostic clinic complet cu privire la problemele ortodontice existente si va vom prezenta un plan de tratament detaliat. Pentru situatiile clinice complexe, acest plan de tratament poate presupune consultatii si manopere realizate de medicii de alte specialitati din echipa noastra. Veti pleca cu un rezumat scris al concluziilor care subliniaza tratamentul si cu o estimare de costuri asociata planului de tratament.

Tratamentele dintilor copiilor sunt esentiale deoarece pierderea precoce a dintilor temporari (de lapte) poate provoca diverse complicatii de eruptie ale dintilor definitivi, cu repercursiuni in viata adulta. De aceea, tratamentul precoce al oricaror afectiuni este extrem de important, ca si folosirea unor metode moderne care previn aparitia cariilor la varste fragede. De asemenea, copiii trebuie educati de mici in vederea ingrijirii corecte a dintilor.

Servicii oferite

» Tratamentul curativ si profilactic al dintilor copiilor
» Profilaxia anomaliilor dento-maxilare
» Prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale
» Controlul placii bacteriene
» Indicatii pentru periajul dentar si igiena bucala corecta

Boala gingivala este o problema dentara frecventa care poate duce la pierderea dintelui. Gingivita (inflamatia gingiilor) si parodontopatia (boala parodontala) sunt cele mai intalnite tipuri de boli ale gingiei la adulti. Datorita complicatiilor severe ce pot aparea, tratamentul acestor afectiuni in etape cat mai precoce este de o foarte mare importanta.

Servicii oferite

» Profilaxia afectiunilor gingivale
» Tratamentul gingivitelor si parodontopatiilor
» Tratament de echlibrare ocluzala a dintilor parodontotici
» Tratamentul chrurgical muco-parodontal (operatii cu lambou, chiuretaj subgingival)


Inca din timpuri stravechi, oamenii au cautat si descoperit mijloace diverse de curatare a dintilor si cavitatii bucale. Primele preocupari in acest sens apar in Evul Mediu si Epoca Renasterii. Profilaxia afectiunilor stomatologice in crestere a devenit o necesitate azi poate mai mult ca niciodata, pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau complicatii ale unor afectiuni greu de tratat ulterior si extrem de dureroase.

Servicii oferite

» Indrumari privind igeina orala (tehnici de periaj corect, utilizarea firului de matase interdentar, folosirea periilor speciale interdentare, igiena lucrarilor protetice fixe si mobilizabile, igiena lucrarilor pe implante)
» Profilaxia afectiunilor parodontale (dusuri bucale, folosirea corecta a apei de gura)
» Controlul placii bacteriene
» Sigilarea santurilor si fosetelor
» Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional
» Fluorizare in gutiere speciale


Manoperele chirurgicale dentare se impun ca o necesitate in situatia in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni, cat si in pregatirea terenului favorabil unor refaceri protetice ulterioare. Un loc important revine in stomatologia moderna implantelor dentare care reprezinta mai mult ca o necesitate decat un lux, fiind de neconceput neluarea in calcul a acestora in conceperea planurilor de tratament si rezolvarea situatiilor clinice deosebite. Acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala atat din punct de vedere al medicului, cat si al pacientului.

Manopere chirugicale:

» Extractii dentare
» Interventii chirurgicale parodontale
» Rezectii apicale
» Odontectomii
» Chistectomii

Implantologie:

» Refacerea unui singur dinte (fara a mai fi necesara slefuirea dintilor limitanti bresei)
» Punti pe implante
» Proteze pe implante

Parteneri si colaboratori

Indian Food Recipes Backed Food Postal codes Quebec Postcodes Sydney Best hospitals in San Diego time and date in China Local time in Spain Zip code Oregon Vremea Brasov Vremea 7 zile Horoscop Azi Digi Rcs Rds Deranjamente Digi deranjamente internet Coduri postale Bacau apartamente 2 camere Iasi saptamana 18 de sarcina Telefon contact BT Telefon reclamatii ING Bank Telefon ING Bank Telefon comenzi eMag servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi